© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2023 09:33:51

Huligani so želeli fizično napasti nogometaše Barce, kar je naredil Busquets, je šokiralo vse (video)

Pestro po zmagi Barcelone nad Espanyolom.

Nogometaši Barcelone so s suvereno zmago na gostovanju pri Espanyolu v 34. krogu španskega prvenstva potrdili naslov državnih prvakov v letošnji sezoni. Danes so slavili s 4:2, pred drugouvrščenim madridskim Realom pa imajo štiri kroge pred koncem neulovljivih 14 točk naskoka. 

Veliko slavje nogometašev Barcelone pa se je sprevrglo v pravi huliganski spopad. Navijači mestnega tekmeca so namreč med proslavljanjem naslova pritekli na teren in tudi šli za nogometaši Barcelone v tunel, da bi fizično obračunali z njimi. A niso pričakovali, tega, kar je sledilo.

Vsi nogometaši Barce namreč niso zbežali pred njimi, med njimi je bilo tudi nekaj takšnih, ki so se bili pripravljeni stepsti s huligani. Ko so navijači Espanyola videli, da so nogometaši Barcelone pripravljeni na 'obračun', so hitro zbežali iz tunela. Med tistimi nogometaši, ki so se bili pripravljeni stepsti, je bil tudi Sergio Busquets, ki se sicer po sezoni poslavlja od kluba, poleg njega pa še Jordi Alba, Marcos Alonso in Ronald Araujao.