© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2023 09:52:16

Hahaha! Bizaren prizor na francoskem derbiju! Kaj sta 'ribiča' z mrežo počela ob tribuni? (video)

Profimedia

Na prvi dan novega leta je zvezdniška zasedba PSG-ja prvič pokleknila v tej sezoni. Šokanten poraz prvakov v Lensu (3:1) še vedno dviga prah po vsej Evropi.

Lens se je Parižanom približal na štiri točke razlike in je edini, ki mu kljubuje in francosko prvenstvo ohranja zanimivo. Na stadionu Stade Bollaert-Delelis se je zbralo skoraj 40 tisoč fanatičnih navijačev, kar je impresivno, saj v mestu Lens živi skoraj za četrtino manj ljudi.

Posebnost objekta je majhna razdalja med igriščem in tribunami. Ker na ograji niso nameščene visoke varnostne mreže, navijači v prvih vrstah pa ob izvajanju avta ali kota igralca lahko celo zagrabijo ali vsaj zlahka pljunejo oziroma vanj vržejo kakšen predmet, so se v Lensu domislili druge rešitve. Ob avt-črti vseskozi tekata posebna varnostnika z mobilno mrežo v rokah ter jo dvigata visoko v zrak, ko igra poteka blizu tribun.

"Kaj počneta ribiča ob tribuni?" se sprašujejo mnogi, predvsem pa so prizori iz Lensa povzročili mnogo smeha in zabave na družbenih omrežjih.

lens psg 2
Profimedia