© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.12.2022 18:07:17

Ronaldo se je resno ogrel za slovenskega napadalca: Bo zanj odštel pet milijonov evrov?!

Profimedia

Young Boys je med švicarsko elito razred zase. Po 16 krogih ima na vrhu lestvice 10 točk naskoka pred najbližjimi zasledovalci, zato pa bo nadaljevanje prvenstva postreglo z ogorčenim bojem za drugo mesto, v katerem ostaja tako rekoč pol lige; tudi Lugano, ki je pred nadaljevanjem sezone na četrtem mestu.

Obilo zaslug za to ima Žan Celar. Za nekdanjim upom Maribora je odlična jesen, saj se je na 13 ligaških preizkušnjah osemkrat vpisal med strelce, to pa je kakopak izzvalo zanimanje marsikaterega evropskega kluba za 23-letnega slovenskega napadalca. Nekateri španski mediji poročajo, da je med njimi tudi Valladolid, ki se je vrnil v la ligo in mu gre v tej sezoni kar spodobno, bržčas pa ni treba posebej poudarjati, da je lastnik in tudi predsednik kluba nihče drug kot Luis Nazario de Lima Ronaldo. Ali na kratko – Ronaldo! In ker njegova ekipa ni dovolj učinkovita, je legendarni napadalec, vsekakor eden najboljših vseh časov, svojim oglednikom naročil, naj poiščejo primerno rešitev, s katero bi to nevšečnost odpravili.

Pod drobnogledom imajo veliko igralcev, nadvse ugodna »poročila« pa naj bi imel prav mladenič iz Voklega. A to seveda še ne pomeni, da bo njegov prestop tudi kmalu izpeljan. Po naših informacijah konkretnejših pogovorov v tej smeri še ni bilo, poleg tega je kristalno jasno, da se Švicarji močnemu slovenskemu orožju ne bodo odrekli kar tako. Nikakor ne. Menda upajo, da bi lahko dobili kar pet milijonov evrov odškodnine (pogodbo ima podpisano do 30. junija 2025), kar tudi za Ronaldov klub ni malo, pred časom pa so se prav tako pojavila namigovanja o zanimanju Fortune iz Düsseldorfa.