© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2022 13:28:03

Real ali Psg? Mbape bo povedal danes in zatresel svet!? Tu so podrobnosti, tu je vsa resnica!

Profimedia

Razširile so se govorice, da bo Kylian Mbappe danes povedal, kako se je odločil.

Potem ko je včeraj odigral tekmo predzadnjega kroga francoskega prvenstva v majici PSG-ja, je veliki francoski zvezdnik odpotoval v Katar, kjer bo danes sodeloval na gala prireditvi tamkajšnjega združenja profesionalnih nogometašev. Mbappe je seveda poseben gost tako zaradi katarskih lastnikov PSG-ja kot zaradi letošnjega svetovnega prvenstva v tej državi, mnogi mediji pa so poročali o tem, da bo njegov tamkajšnji javni nastop tudi trenutek, ko bo povedal vse o svoji klubski prihodnosti. 

Torej da bo to trenutek, ko se bo Katarcem bodisi zahvalil za vse in napovedal odhod k madridskemu Realu ob letošnjem poteku pogodbe bodisi bo razkril podpis nove pogodbe PSG-jem in nadaljevanje kariere v Parizu. A kot razkriva najbolje obveščena madridska Marca, je šlo za napačna zagotovila. Pridobila je zanesljive informacije, da Mbappe o svoji prihodnosti danes ne bo govoril, saj naj bi bil dokončno odločilen prihodnji teden. 

Čeprav naj bi bil Francoz trenutno precej bližje Realu kot novi pariški pogodbe, čisto zapečatene dokončne odločitve vendarle še ni. Mbappe ima v načrtu še nekaj sestankov s predstavniki obeh strani in s svojimi zaupniki, hkrati pa naj bi bil naslednji teden po istih zagotovilih tudi trenutek, ko bomo izvedeli čisto vse. In po katerem bo jasno, v katerem dresu bomo Kyliana spremljali v naslednjih sezonah.