© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2022 15:28:13

ŠOK NA REKI! Mladi nogometaši prepevali hajdukovo pesem, posnetek prišel v javnost, POSLEDICE PA ... (video)

Arhiv

Navijače Rijeke je ogled spornega videoposnetka osupnil.

Nekateri mladinci Rijeke so v razposajenem vzdušju prepevali navijaške hajdukove pesmi in se pri tem dejanju posneli. Jasno je, da je videoposnetek prišel v javnost. V klubu so že pred tem izvedeli za to nedopustno potezo svojih igralcev, pevce so identificirali in suspendirali. Videoposnetek je nastal februarja, ko je Rijeka slavila na Poljudu s 3:1, mladinci pa so remizirali z Rudešom.

"Volim te, Hajduče, od kad znam za sebe. I nakon pobjede i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe," so se na ves glas drli fantje na posnetku. Ali v prevodu: "Rad te imam, Hajduk, odkar vem za sebe. Tako po zmagi, kot tudi takrat, ko ti ne gre, vedno sem ob tebi." In kar je najhuje, to ni prvi takšen nespreten in nevšečen pripetljaj na Reki. Pred tem je eden od pobiralcev žog na Rujevici slavil zadetek Hajduka.

V klubu se zavedajo, da imajo težavo zaradi preveč prijateljskega odnosa svojih igralcev do konkurenta na Jadranu. V javnosti so želeli predstaviti drugačno zgodbo, češ da so igralci kaznovali zaradi nespoštovanja Hajduka. Trener mladincev Goran Gajzler pa je novinarjem, ko so ga vprašali, zakaj na tekmi z Dugopoljem manjka toliko standardnih igralcev, dejal: "Zakaj kombinirana enajsterica in zakaj toliko izostankov? Imeli smo nekaj težav z odnosom do vadbe in dresa, tako da nekateri igralci niso konkurirali za tekmo. No, dovolj nas je in tisti, ki so dobili priložnost, so jo dobro izkoristili." No, videoposnetek je že zaokrožil v javnosti in zdaj je vsem vse jasno.