© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2022 11:59:45

KAKŠEN BEDNIK! Nogometaši Reala slavili VELIKO ZMAGO, Gareth Bale pa je V GARDEROBI počel to! (video)

Posnetek zaslona (Twitter)

Gareth Bale se ni veselil s soigralci.

Madridski Real je na derbiju 32. kroga španskega prvenstva proti Sevilli zaostajal že za dva zadetka, nato pa znova pokazal izkušnje in zmagovalno mentaliteto ter v finišu tekme prišel do popolnega preobrata. Galaktiki so se z osvojenimi tremi točkami znebili neposrednega konkurenta v boju za naslov in naredili velik (morda že odločilni) korak proti španski kroni.


Slavje Madridčanov je bilo temu primerna, ob zmagovitem zadetku Karima Benzemaja je na zelenici proslavljala praktično celotna gostujoča ekipa, veselje pa se je po zadnjem sodnikovem žvižgu preselilo v garderobo. Evforično vzdušje so posnele tudi kamere, ki pa so ujele tudi bizaren prizor, iz katerega je razvidno, da je tudi v taboru Reala obstajala izjema. Nogometaš, ki ga epska zmaga ni pretirano ganila. Gareth Bale je proslavljanje svojih soigralcev pospremil z zbeganim, nezainteresiranim pogledom, prav tako ga ni bilo na skupinskih fotografijah, ki so jih po tekmi objavljali nogometaši Reala.


Že dalj časa je jasno, da je Valižan 'črna ovca' Madrida, a je nogometnega zvezdnika takšnega kova resnično težko spremljati v podobnih prizorih. Pogodba s kraljevim klubom se mu sicer izteče junija.