© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2022 10:28:33

Uff, GRDOOO! Atletico ŠOKIRAL United, zvezdnik pa je po dvoboju pokazal BOJNE RANE z Old Trafforda!

Profimedia

Navijači bolj kot ne vidijo lepe strani nogometnega profesionalizma.

V nogometu se vrtijo velike vsote denarja, prav to in vse, kar spada zraven, je tisto, kar navijačem najprej pade v oči. Toda obstajajo tudi druge plati nogometnega profesionalizma. Te navadno niso v ospredju, a so vseeno njegov sestavni del.

Sinočnji spopad Manchester Uniteda in Atletica je boljšemu iz dvoboja prinašal uvrstitev v četrtfinale lige prvakov. Prvih 90 minut v španski prestolnici se je končalo z rezultatom 1:1 in jasno je bilo, da bo v povratnem šlo na nož.

Tako je tudi bilo, na koncu so se veselili Madridčani, ki so na Old Traffordu slavili z 1:0. Po zadnjem sodnikovem pisku je pred novinarje stopil Hector Herrera, pogled na njegove noge pa je razkrival, kakšna 'vojna' se je odvijala na zelenici. Toda 31-letni Mehičan, ki bo poleti zapustil madridski klub in bo kariero nadaljeval v Houstonu, temu ni namenil prevelike pozornosti. "Obstajajo primeri, ko je normalno, da dobite kakšen udarec, mogoče bi za nekatere lahko sodnik pokazal tudi rumeni karton, ampak tisto, kar se zgodi na tekmi, ostane na tekmi," je povedal Herrera, ki pa zagotovo ni bil edini, ki je stadion zapuščal s tovrstnim 'spominkom'.