© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2022 07:06:32

BREZ USMILJENJA! Navijači Uniteda SRAMOTNO nad slovenskega sodnika, ki je delil pravico: Morali bi ga ...

Profimedia

Na tekmi med Unitedom in Atleticom je pravico delil Slovenec.

Atletico Madrid je po zaslugi sijajne predstave Jana Oblaka, ki je na Old Traffordu svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in zbral kar nekaj izjemnih obramb, napredoval v četrtfinale lige prvakov. Manchester United je na domačem terenu na povratni tekmi osmine finala izgubil z 0:1, številni navijači angleškega velikana pa so za poraz okrivili tudi slovenskega sodnika.

Pravico v Manchestru je namreč delil Slavko Vinčić, slednji pa naj bi po mnenju razočaranih navijačev angleškega kluba nasedal umazanim trikom Madridčanov in jim več kot očitno pomagal do napredovanja. Očitajo mu tudi, da ni dovolj odločno ukrepal proti zavlačevanju gostov, ki si jim kljub minimalnemu vodstvu v drugem polčasu ni mudilo nikamor, številni pa so na dan privlekli dogodek iz preteklosti, ko je bil Vinčić v Bosni in Hercegovini ob nepravem času na nepravem mestu, in se spraševali, kako lahko sodi na takšnih tekmah. "Če ga niso aretirali takrat, bi ga moral zdaj," so bili številni neusmiljeni.

Kakopak gre razumeti jezo močno razočaranih navijačev Uniteda, ki se bodo morali sprijazniti še z eno neuspešno sezono, po drugi strani pa vsi navijači Uniteda niso iskali krivce za poraz drugje, ampak za neuspeh okrivili svoje zvezdnike, ki so tokrat pokazali premalo.