© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2022 13:19:20

PSG bo spet OGROMNO ZASLUŽIL: Zgolj TA POTEZA bo Parižanom prinesla NORE MILIJONE!

Pri PSG-ju so poleti kot eno pomembnejših okrepitev pripeljali Georginia Wijnalduma.

Slednjemu je pri Liverpoolu potekla pogodba, ki je ni želel podaljšati, tako da je nizozemski vezist prišel brez odškodnine. Toda Wijnaldum se pri pariškem klubu ni naigral, trenutno je daleč od želene forme, o tem pa govori tudi njegova statistika z zadnje prvenstvene tekme. Wijnaldum je derbi z Nice končno začel v udarni enajsterici, na igrišču je bil do 90. minute, ko ga je zamenjal Gueye.

V tem času se je igralec sredine igrišča žoge dotaknil zgolj 28-krat. Glede na to, na katerem igrlanem mestu igra, se ta številka sliši skoraj neverjetna. V prvem polčasu je imel vsega devet dotikov, skupno pa jih je več od njega imel celo vratar Keylor Navas, in sicer 34.

Wijnaldum seveda ni zadovoljen s svojo minutažo, v klubu pa niso zadovoljni z njegovim učinkom. Zato bo Nizozemec poleti zamenjal delodajalca. Kot vse kaže, bi se utegnil vrniti v Anglijo. Želi ga Aston Villa, PSG pa zanj zahteva 25 milijonov evrov odškodnine. Glede na to, da je prišel zastonj, bo to zelo lep zaslužek za angleški klub.