© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2022 14:58:58

ODJEKNILA JE BOMBA! To bo menjava, ki bo ZATRESLA ves nogometni svet

Španski viri so vse glasnejši: poljski napadalec Robert Lewandowski bi se rad preizkusil še kje drugje, denimo na Iberskem polotoku, Bayern pa ima na drugi strani pod drobngoledom mladega portugalskega zvezdnika Joaa Felixa, člana madridskega Atletica.

Ko oboje združimo, kaj hitro pridemo do zaključka, da se pripravlja odmevna menjava med kluboma, da bo Lewandowski zadnji del kariere preživel v Madridu, Felix pa bo skušal še višjo raven doseči na Bavarskem. Prvi je informacijo v svet poslal novinar Paco Garcia Caridad, v priljubljeni teve oddaji El Chiringuito je razkril, da se želijo Lewandowski in njegovi družinski člani preseliti v Španijo.

lewandowski felix
Profimedia


Špekulacije so se nadaljevale, zgodba je dobivala vse bolj konkretne obrise. Novinar ugledne Marce Roberto Gomez je bil še bolj konreten: "Bayern je zelo zainteresiran za Joaa Felixa, zelo konkretno ga zanima njegova situacija v Atleticu. Odhod Portugalca v München bi omogočil Lewandowskemu, da bi šel v nasprotno smer." Gomez je potem še dodal, da je bil Poljak že pred leti blizu Atleticu. "Takrat se to ni zgodilo, zdaj pa bi se lahko. Lewandowski bi s svojimi zadetki in izkušnjami pomagal moštvu pri osvajanju novih lovorik."

Lewandowski ima sicer z Bayernom veljavno pogodbo do poletja 2023.