© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2022 11:07:37

BEDAK! Na oddihu BRUTALNO ŽALIL svoj klub, videoposnetek seveda zaokrožil ... Potem pa se je ZGODILO TOLE (video)

Profimedia

Napadalec angleškega premier ligaša Brentforda je premor v prvenstvu izkoristil za krajše počitnice.

Ivan Toney se je s soigralcem Bryanom Mbeumom odpravil v Dubaj, kjer sta se zabavala s prelestnimi dekleti. Najboljši strelec čebel, ki po letu 1947 prvič spet igrajo v elitni angleški ligi, se je celo preveč sprostil in v kamero mobilnega telefona, prešerno razpoložen, brez majice, z nekim dekletom vzklikal: "F*ck Brentford!" ali "J*bi se, Brantford!" Prva je to vzkliknila ona, potem je z dvignjenima dvema prstoma v zrak ponovil še on. Oba se ves čas norčavo smejita.

Poteza 25-letnega nogometaša je nenavadna, nepremišljena, pravzaprav v času hitrega pretoka informacij skrajno neumna. Kaj je bilo nekdanjemu članu Newcastla (v dresu srak ni uspel, večino časa je namreč preživel na posodi pri nižjeligaših), ni znano, moralo pa mu bi biti jasno, da posnetek ne bo všeč njegovim delodajalcem, soigralcem in predvsem navijačem. Klub primer že preiskuje.

Prah na Otoku se je močno dvignil, nogometaš pa je po prespani noči v zahodni London poslal opravičilo. "Zavedam se, da sem v videoposnetku, ki se je razširil na družbenem omrežju, uporabil neprimerne besede. Posnetek je bil izrezan in spremenjen, a vseeno moram sprejeti, kakšen vpliv ima, predvsem pa razumem, da ne bi smel priti v takšen položaj. Vse to sem že pojasnil trenerju in se mu opravičil, želim pa se tudi opravičiti vsem navijačem Brentforda. Spoštujem vas, ker nas podpirate, obenem vam sporočam, da z velikim veseljem igram za ta klub, za vas. Prihodnji teden se bom vrnil na trening in trdo delal, da bi dosegel še več zadetkov za še več zmag do konca sezone."