© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
15.12.2021 16:16:08

TORCIDA TREPETALA, kaj se bo zgodilo! Zdaj je ZNANA KAZEN za ljubljenca navijačev Hajduka! (video)

Youtube

Disciplinski sodnik hrvaške prve lige je določil kazni igralcema Hajduka.

Splitčani so nedavno v največjem hrvaškem derbiju po zelo dobri igri v Zagrebu premagali Dinamo z 2:0 in se povsem vrnili v boj za naslov prvaka. Navdušenje med igralci in številnimi navijači je bilo že v Zagrebu veliko, slavje pa se je nadaljevalo tudi ob vrnitvi Hajdukove odprave v Split.

Prav tam pa so med slavjem nastali posnetki, zaradi katerih sta se v težavah znašla glavni junak derbija Marko Livaja in pa vratar Danijel Subašić. Na njih se namreč vidi, ko med drugim skandirata, da sovražita Dinamo, to srbsko ime. Dogajanje je dvignilo veliko prahu na Hrvaškem, sledila je prijava disciplinskemu sodniku HNL-ja, ki je zdaj določil kazni za oba nogometaša 'bilih'.

Livaja bo zaradi početja moral plačati 35.000 kun kazni (okrog 4650 evrov), Subašić pa 20.000 kun (okrog 2660 evrov), nobenemu od njiju pa ni buila določena kazen prepovedi igranja, česar so se v taboru Hajduka in njegovi navijači najbolj bali, saj je Livaja ključni mož Splitčanov. Disciplinski sodnik je navedel, da je upošteval olajševalno okoliščino, in sicer opravičilo obeh nogometašev.