© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2021 11:29:04

Brazilski SUPERZVEZDNIK po veliki DRAMI močno 'PIKNIL' Argentince in si nakopal JEZO CELEGA SVETA!

Profimedia

Tekma med Brazilijo in Argentino je bila prekinjena.

Na tekmi med Brazilijo in Argentino smo videli čisto pravo dramo, tekma je bila v osmi minuti prekinjena, potem ko so predstavniki Anvise (brazilske NIJZ, op. p.) praktično vdrli na igrišče in končali največji južnoameriški reprezentančni derbi. 

Prekinitev tekme še vedno dviguje ogromno prahu, za nekaj dodatnega dviga pa je poskrbel še brazilski superzvezdnik Richarlison, napadalec Evertona, ki v tej reprezentančni akciji ni mogel pomagati Braziliji zaradi vsem dobro znane prepovedi premier lige, da nogometaši, ki si kruh služijo v najmočnejši ligi na svetu, ne odidejo na reprezentančne akcije v države, ki so na rdečem seznamu Velike Britanije. Prepovedi so se Brazilci držali, Argentinci pač ne, tudi zato je prišlo do prekinitve tekme med Brazilijo in Argentino. 

richarlison
Richarlison je na družbenem omrežju Instagram objavil zelo pomenljivo objavo. "Konec tekme. Anvisa 1:0 Argentina" je zapisal Evertonov napadalec oziroma delil objavo 'desimpetidosa' in si tako nakopal jezo skoraj celotnega nogometnega sveta, ki je prepričan, da zdaj res ni pravi čas za takšno zbadanje.