© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2021 16:02:33

HAHAH! Sodnik storil VELIKO NAPAKO, nato pa PADEL NA KOLENA! Boljše reakcije še NISTE VIDELI! (video)

Youtube

Na kolena ga je spravila lastna napaka.

Obstajajo prizori in poteze, ob katerih človek težko (p)ostane jezen. Enega takšnih so konec prejšnjega tedna videli tudi na tekmi 2. danske lige med ekipama Vendsyssel in Federicia.

Očitne sodniške napake velikokrat poskrbijo za vroče glave, a je bila prehitra odločitev glavnega sodnika na tej tekmi tako očitno nenamerna, da se prav dolgo niso mogli jeziti niti oškodovani domačini.

V 29. minuti srečanja so z minimalno prednostjo vodili gostje, nogometaši domače ekipe pa so krenili v zelo obetaven napad za izenačenje. Gostje so ga poskušali zaustaviti s prekrškom, a so domači prišli do šah-mat pozicije, ko se je eden od napadalcev soočil iz oči v oči z nasprotnim vratarjem - a je napad sredi tega soočenja prekinila sodniška piščalka. Glavni sodnik Nils Heer je namreč igro želel prekiniti pred tem, ko je bil storjen očiten prekršek, vse pa je kazalo, da bo priložnost domačih splavala po vodi. Ko je videl, da je napadalec kljub vsemu prišel do idealne priložnosti, je bilo že prepozno.

V istem trenutku je sodnik spoznal svojo napako, se prijel za glavo in padel na kolena. Kapetan vodilne ekipe mu je (razumljivo) nasmejano pomagal na noge, nekaj trenutkov kasneje pa so ga po rami potrepljali tudi oškodovani domačini.