© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2021 12:57:35

Messi na igrišču TAKOJ ali šele SREDI SEPTEMBRA? To trenerjevo pojasnilo DVIGUJE PRAH!

Odmevne izjave Mauricia Pochettina.

Potem ko se PSG kljub zelo dragim vstopnicam in letalskim vozovnicam za tekmo v Brestu ni odločil, da bi na njej namenil debi Lionelu Messiju, in velike argentinske okrepitve na skrajnem zahodu Francije sploh ni bilo, se zdaj divja igra z vprašanji o tem, kdaj bo najbolj odmevna okrepitev vseh časov končno prvič zaigrala, začenja znova. PSG bo v nedeljo gostoval v Reimsu - če Messi tam ne bi zaigral, pa verjetno ne bi mogel igrati pred 18. septembrom. 

No, v skrajnem primeru bi morda lahko zaigral 11. septembra, a je to malo verjetno, saj ga med reprezentančnim premorom čakajo kar tri tekme v dresu argentinske izbrane vrste in se bo v Francijo bržčas vrnil prepozno. Tako 11. kot 18. septembra PSG sicer igra doma, kar bi bilo za debi v vseh pogledih bolje, a je do tedaj še toliko časa, da si PSG tega verjetno ne more privoščiti. Oziroma si to verjetno privošči težje kot krstni nastop na gostovanju. 

Reims je precej bližje Parizu kot Brest in ima tudi nekoliko večji stadion, tako da je Pochettino dal jasno vedeti, da so se pri PSG-ju praktično odločili. Naredili bodo vse za to, da bo Messi v nedeljo, tik pred odhodom v Argentino, vendarle zaigral. "Za njim je ves teden izjemno dobrih treningov, v naših očeh je popolnoma pripravljen. Če bo vse normalno in tako, kot smo si zamislili, bi moral v prihodnjem krogu postati aktivni del naše ekipe," je dejal. 

Lahko si torej predstavljate, kaj se bo z vstopnicami, raznimi vozovnicami in njihovo ceno zgodilo zdaj, če so že tiste v Brestu, kjer je bil debi malo verjeten, šle za med.