© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2021 19:59:16

NOVA BOGINJA navijačev JUVENTUSA? Nova VROČA NAVIJAČICA! Prišla je v paketu s ... (foto)

Italijanski prvoligaš Juventus je na svoji spletni strani potrdil novo okrepitev, to je 23-letni Manuel Locatelli. Vezist je k italijanskemu velikanu prišel iz kluba Sassuolo.

Locatelli je v italijanski serie A je debitiral v dresu Milana leta 2016, leta 2019 pa je prestopil v Sassuolo. Lani je imel Locatelli največ uspešnih podaj med vsemi nogometaši v ligi (1358).
Locatelli bo naslednji dve sezoni za 36-kratne italijanske prvake igral kot posojeni igralec Sassuole, nato pa ga bo po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa Juventus kupil za 25 milijonov evrov plus bonusi v višini do 12,5 milijonov.
Zdaj ima Juventus v svojih vrstah pet evropskih prvakov, poleg Locatellija so naslov prvakov z Italijo osvojili še Federico Bernardeschi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini in Federico Chiesa.

No, poleg Locatellija pa je prišlo tudi njegovo dekle Thessa Lacovich, s katero je Manuel skupaj že od svojega 19. leta. Thessa ima sumljiv priimek, ki precej spominja na slovenskega (Lakovič). Lepotica je rojena na Kostariki, po končani srednji šoli pa je prišla na univerzitetni študij v Italijo, kjer je v Milanu spoznala Manuela.