© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
18.08.2021 11:16:50

Se Nardin MULAHUSEJNOVIĆ res seli k MURI?! Zdaj je jasno vse! Te besede bodo presenetile marsikoga!

V včerajšnji številki Ekipe SN in tudi na spletni strani smo poročali, da bi utegnil Nardin Mulahusejnović zapustiti Koper in kariero nadaljevati v dresu Mure, ki zagnano išče kakovostnega napadalca.

Ni skrivnost, da so vodilni možje obeh klubov pred časom navezali stike in se pogovarjali o možnosti sklenitve posla oziroma uresničitve prestopa, toda medtem se je zgodba tudi že zaključila. In sicer na način, da 23-letni napadalec iz Bosne in Hercegovine, ki je prejšnjo sezono skupaj z Janom Mlakarjem končal na vrhu lestvice strelcev, Obale ne bo zamenjal s prekmursko ravnico.
"Ostaja pri nas, takšna je njegova odločitev. V Sloveniji ga zanima le igranje za Koper," je sinoči razkril prvi mož Kopra Ante Guberac. "Še naprej pa ostaja odprto, da bo v primeru res ugodne ponudbe odšel v tujino," je pristavil predsednik Koprčanov, ki se medtem pripravljajo na naslednji velik izziv. Pred Zoranom Zeljkovićem in njegovimi varovanci je obračun z Mariborom, Bonifika bo spopad vodilnih ekip na lestvici gostila v sobotnem večeru.