© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2021 10:57:52

DOKAZ, da gre Messi v PARIZ!? PSG je to storil zgolj dvakrat, prišla sta Neymar in Ibrahimović!

Profimedia

Je to ultimativni dokaz, da bo Lionel Messi podpisal za PSG?

V novodobnem svetu, ko je marketing tako zelo pomemben, lahko še tako bizarna novica prinese ogromno razkritje. In vse bolj se zdi, da je ena takšna novica dokončno potrdila dejstvo, da bo Lionel Messi, za mnoge najboljši nogometaš vseh časov, svojo kariero nadaljeval pri PSG-ju. 

O čem je govora? V francoskih medijih se je pojavila novica, da je nesramno bogati francoski klub za 10. avgusta najel Eifflov stolp. To je doslej PSG storil zgolj dvakrat, ko je največja znamenitost francoske prestolnice svetila v barvah PSG-ja. Prvič se je to zgodilo, ko je PSG spektakularno predstavil svojega novega napadalca, Zlatana Ibrahimovića, drugič, ko je še bolj spektakularno najavil prihod Brazilca Neymarja iz Barcelone. Takrat so Francozi podrli tudi svetovni rekord, saj so Barceloni za Brazilca plačali kar 222 milijonov evrov odškodnine. 

Neymar predstavitev Eifflov stolp
Profimedia
In francoski mediji so prepričani, da bo 10. avgusta PSG na najbolj spektakularen možen način potrdil še prihod Neymarjevega dobrega prijatelja, Lionela Messija, ki po več kot 20 letih zapušča Barcelono in se, kot vse kaže, seli v Pariz.