© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2021 09:46:46

VELIKA TAJNA MISIJA: Šuler na SKRIVAJ poskušal v MARIBOR pripeljati SLOVENSKEGA REPREZENTANTA

Grega Wernig

To bi bila prava okrepitev.

Velika vijoličasta misija je potekala v strogi tajnosti. Športni direktor Maribora Marko Šuler je želel v Ljudski vrt pripeljati slovenskega reprezentanta Harisa Vučkića. Bil je blizu uspeha, toda 28-letni napadalec vseeno ne bo oblekel mariborskega dresa, temveč dres Rijeke.

Nobena skrivnost ni, da pod Kalvarijo iščejo novo okrepitev v konici napada. Zgolj mladi Žan Vipotnik in povratnik Rok Sirk sta pač premalo, še posebej ker se je na začetku sezone pokazalo, da je Vipotnik še premlad, Sirk pa enostavno ne dovolj dober za izpolnjevanje visokih ciljev, ki so si jih, tako kot vsako sezono, zastavili pod Kalvarijo. Kot nam je uspelo izvedeti, je športni direktor vijoličastih Marko Šuler v strogi tajnosti poskusil izvesti zahtevno misijo, ki bi zagotovo razveselila navijače, in sicer je poskušal v vijoličasto odeti Harisa Vučkića, slovenskega reprezentanta in najboljšega strelca Slovenije v zadnji izvedbi lige narodov.

Nekdanji veliki up slovenskega nogometa, ki so mu številne poškodbe preprečile še boljšo kariero, je namreč padel v nemilost pri Zaragozi, španski drugoligaš nanj ne računa resno, zato je Šuler uvidel priložnost za detonacijo prave prestopne bombe. Po naših informacijah je bil blizu, Vučkić se je resno spogledoval z vrnitvijo v domovino, toda na koncu se je odločil vrniti blizu Slovenije, ne pa vanjo. Po poročanju španskih in hrvaških medijev naj bi namreč Vučkića v svoje vrste zvabil hrvaški prvoligaš Rijeka. Če gre verjeti španskim virom, potem naj bi si Rečani robustnega napadalca izposodili od španskega drugoligaša, s katerim ima Vučkić sicer sklenjeno pogodbo še za dve sezoni, po katerih bi moral svoj bančni račun obogatiti s 600 tisoč evri. Vučkić naj bi se odpovedal delu zaslužka, Rijeka naj bi plačevala del njegove plače, nekaj malega naj bi pristavila tudi Zaragoza. Tako vsaj zatrjujejo Španci in Hrvati …