© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2021 10:50:43

Barcelonin PEKLENSKI NAČRT: Želijo tega IZJEMNEGA NAPADALCA! Če ga ne dobijo, je ALTERNATIVA ON!

Profimedia

Kakšne finančne težave neki ...

Kot piše katalonski Sport, bo Barcelona poleti svoje moštvo okrepila z vsaj enim izjemnim napadalcem. Čeprav naj bi imeli pri Barci precejšnje finančne težave, katalonski ponos pri okrepitvah v napadu cilja zelo visoko. Z novim (starim) predsednikom Joanom Laporto so se namreč dvignili tudi apetiti, predvsem si želi Laporta v klub pripeljati kakšnega superzvezdnika evropskega nogometa. 

haaland 21 pm
Profimedia
Ni skrivnost, da Barcelona išče novega napadalca. Po odhodu Luisa Suareza je na tem položaju zazevala velikanska luknja. In Katalonci jo želijo zakrpati z v tem trenutku morda celo najbolj vročim napadalcem na stari celini, Norvežanom Erlingom Haalandom. Njegov agent, razvpiti Mino Raiola, se je že sestal z Barceloninimi veljaki. Vsekakor bi bil nakup norveškega dragulja ekstremno drag, govori se o okrog 180 milijonih evrov, zato so pri Barci našli tudi alternativo. 

lautaro martinez
Reuters
Če ne bodo uspeli na Camp Nou pripeljati Haalanda, bodo pri Barceloni napeli vse moči, da v klub zvabijo odličnega napadalca Interja Lautara Martineza. Argentinskega nogometaša so lovili že v prejšnjih prestopnih rokih, vendar ga niso uspeli uloviti. Zdaj, ko je na čelu Barcelone spet odlični poslovnež Laporta, naj bi bili takšni prestopi precej lažje izvedljivi ...