© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.12.2020 09:03:36

TRETJI POLČAS! Mourinho se je po porazu v derbiju spravil na Kloppa, ta pa mu seveda NI OSTAL DOLŽAN (video)

Profimedia

V derbiju 13. kroga angleške premier lige je Liverpool z zadetkom Frimina v 90. minuti premagal Tottenham z 2:1.

Redsi so bili, roko na srce, boljši tekmec, a bi lahko zmaga vseeno odšla v London. Pri rezultatu 1:1 je imel tudi Tottenham svoje priložnosti, a so ostale neizkoriščene. Za razliko od akcije domačih v izdihlajajih - Andrew Robertson je žogo iz kota poslal v sredino kazenskega prostora, Firmino pa jo je z glavo zabil v mrežo.

liverpool tottenham
Profimedia


Po zadnjem sodnikovem žvižgu sta se soočila še oba karizmatična trenerja - Jose Mourinho in Jürgen Klopp. Portugalec je bil zaradi poraza vidno živčen in Nemcu dejal, da je boljša ekipa izgubila. "Ni se strinjal z mojo oceno, amapak to je njegovo stališče," je potem dejal Mourinho. In dodal: "Če bi se jaz ob igrišču obnašal tako kot on, bi me takoj izključili. Ali bi vi četrtemu sodniku vzeli semafor? Tega ne govorim kar na pamet. Res sem žalosten."

Klopp je bil seveda drugačne volje, bolje razpoložen in predvsem mirnejši. "Jose mi je rekel, da je izgubila boljša ekipa. Nič mi pa ni rekel o mojem obnašanju. Če mi je, potem je moja angleščina slabša, kot sem mislil. Nimam pojma, o čem govori," je komentiral trener Liverpoola.

Liverpool je po 13 krogih na lestvici na prvem mestu, ima tri točke več od Tottenhama in štiri od Southamptona in Leicestra.