© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2020 12:46:48

Vsem je zastal DIH! Zvezdnik se je s SRČNIMI težavami vrnil na igrišča, včeraj pa se ZGRUDIL sredi tekme! (VIDEO)

Reuters

Zaskrbljujoče novice iz Nizozemske.

V Amsterdamu so za hip podoživeli grozo izpred nekaj let, ko se je sredi tekme zgrudil veliki up Ajaxa Abdelhak Nouri, ki je srčni napad sicer preživel, vendar bo do konca življenja ostal prikovan na bolniško posteljo. Včeraj se je namreč zgrudil prvi zvezdnik in kapetan Ajaxa Daley Blind.

Nekdanji igralec Manchester Uniteda je že decembra lani na tekmi lige prvakov proti Valencii začutil slabost in vrtoglavico, kasnejši pregledi pa so pokazali, da ima težave s srcem. Morali so mu celo vgraditi defibrilator. 30-letnik se je kljub tveganju vrnil na nogometna igrišča, včeraj pa se na tekmi s Hertho nenadoma zgrudil. K sreči se ni končalo tragično, Blind je po posredovanju zdravniške službe sam vstal in zapustil zelenico.

Njegov trener Erik Ten Hag je po tekmi povedal, da se Blind počuti dobro in razkril tudi razlog, zakaj se je zgrudil. Za televizijsko postajo Ziggo Sport je povedal, da je Blindov defibrilator v nekem trenutku prenehal z delovanjem. Kakšna je nogometna prihodnost Blinda še ni znano.