© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
26.08.2020 11:55:11

MURA v Estoniji brez PRVEGA ZVEZDNIKA!

Aleš Cipot

Črno-beli so prispeli na prizorišče jutrišnjega dvoboja.

Po drami, ki se je v torkovih popoldanskih in večernih urah dogajala v Fazaneriji zaradi pozitivnega testa na koronavirus, so črno-beli danes zjutraj z mariborskega letališča s čarterskim poletom odpotovali v Talin, kjer jih jutri čaka tekma 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti domači zasedbi Nomme Kalju.

"Epidemiologi so karanteno odredili za okuženega in še enega od članov ekipe, ki je bil z okuženim v najtesnejših stikih," so pred potjo sporočili iz Fazanerije.

Medtem so Sobočani že prispeli na prizorišče dvoboja in se nastanili v hotelu, razkrili pa so tudi kader, ki ga ima na voljo Ante Šimundža, med kandidati za nastop so Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Žan Karničnik, Matic Maruško, Jan Gorenc, Alan Kaučič, Žiga Kous, Klemen Šturm, Marko Brkić, Alen Kozar, Nino Kouter, Tomi Horvat, Tio Cipot, Filip Kosi, Kai Cipot, Andrija Filipović, Amadej Maroša, Kevin Žižek in Vito Štrakl.


Z ekipo torej ni po mnenju marsikoga prvega zvezdnika ekipe. Luka Bobičanec je ostal doma, to je neizpodbitno dejstvo, v tem trenutku pa lahko še vedno le ugibamo, ali so za to krivi epidemiološki razlogi. Prav tako kot o tem, ali je bil v tem primeru pozitiven njegov test, ali je bil v tesnem stiku z okuženim ...