© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.08.2020 14:49:43

Po tekmi ga je prosil za DRES, ta NEVERJETNA reakcija Lionela MESSIJA pa je ŠOKIRALA SVET!

Reuters

Barcelona bo eno od moštev, ki bo finale lige prvakov spremljala iz domačih naslanjačev.

Barca se je prejšnji petek na izredno klavrn način poslovila od lige prvakov, ko je s kar 2:8 izgubila proti finalistu Bayernu, ki se bo v nedeljo zvečer za prestižno lovoriko boril s PSG-jem.

Da je bil petkov udarec za Katalonce izredno boleč, ni treba dodatno razlagati, nič kaj manj pa ni bil boleč "udarec", ki ga je prejel mladi nogometaš Bayerna.

19-letni Alphonso Davies si je po tekmi nadvse zaželel zamenjati dres z njegovim vzornikom Lionelom Messijem, vendar pa ga je Argentinec povsem razočaral.

"Messija sem prosil, če bi si izmenjala drese, pa mi je rekel ne. Verjetno je bil še vedno šokiran po porazu," je lahko po tekmi samo ugibal Davies, ki se je zdaj z Messijevo potezo že sprijaznil in verjame, da bo dres svojega idola dobil po kakšni drugi tekmi.

Mogoče Messi mladeniču svojega dresa tudi hotel dati, saj bi s tem kršil pravila Uefe, ki je prepovedala menjavanje dresov po tekmi.

Tega pravila pa po tekmi z Leipzigom ni upošteval zvezdnik PSG-ja Neymar, ki si je dres zamenjal z Marcelom Halstenbergom. Čeprav je Brazilcu pretila kazen, pa te ni prejel in bo lahko zaigral v finalu LP.