© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.06.2020 14:29:59

Ronaldo je TARČA POSMEHA! Ko so ga vprašali za mnenje o vročem Timu Wernerju, JE ŠOKIRAL ves svet (VIDEO)

Profimedia

Brazilski Ronaldo oziroma Ronaldo Luis Nazario de Lima uživa življenje po igralski karieri.

Ko so 43-letnega upokojenega nogometaša povabili na dogodek Banca Santander, enega od sponzorjev lige prvakov, je pred 50 akreditiranimi novinarji podal svoje mnenje o aktualnem stanju v svetovnem nogometu. Tako je pojasnil, da so zanj največji nogometaši v zgodovini Pele, Diego Maradona, Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, vendar prva dva v prednosti pred ostalima.

Na vprašanje, kateri igralec ga spominja na sebe oziroma koga bi pripeljal v Valladolid, če bi imel toliko denarja, kot ga ima madridski Real, je kot iz topa ustrelil: "Mbappe!"

ronaldo banco santander


Vprašanj o prihajajočih zvezdnikih okroglega usnja je bilo precej, tako je predstavil svoj pogled na Norvežana Erlinga Haalanda, ko pa so mu omenili Nemca Tima Wernerja, je pogledal izpod obrvi. "Timo Werner? Napadalec Bayerja iz Leverkusna? Nisem ga videl, tako da ne vem, kako igra. Pa si ogledam precej nogometnih tekem ... Ampak njega res ne poznam. Tega ne morem komentirati," je bil iskren. A zdaj se mu posmehujejo ...

Zanimivo, glede na to, da se je soigralec občasnega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla pri RB Leipzigu nedavno dogovoril za prestop k Chelseaju. Z odškodnino 55 milijonov evrov je postal najdražji nemški nogometaš vseh časov, za tri milijone je presegel Leroyja Saneja.