© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.06.2020 16:17:35

IGRALI SO SE S KORONO IN – IZGUBILI! Ne boste verjeli, koliko nogometašev CRVENE ZVEZDE je OKUŽENIH!

Profimedia

Rdeče-beli iz srbske prestolnice bi morali jutri na tekmi s Proleterom proslaviti naslov srbskega državnega prvaka.

Pred srbskimi prvoligaši je še sklepno dejanje letošnje sezone državnega prvenstva. Na sporedu je namreč zadnji krog, Crvena zvezda bi morala na svojem Stadionu Rajko Mitić - bolj poznanem kot Marakana - gostiti Proleter in skupaj z navijači proslaviti naslov srbskega državnega prvaka. 

Že ves teden rdeče-beli pozivajo svoje navijače, da pridejo in napolnijo Marakano, vstop je brezplačen. A glede na vse slabšo epidemiološko sliko v Srbiji - mnogi tuji mediji so ostro obsodili odločitev, da se večni derbi v polfinalu pokalnega tekmovanja odigra pred gledalci (zbralo se jih je okrog 20 tisoč) - se zdijo takšni pozivi precej nerazumni. Še posebej, ker srbski mediji poročajo, da je koronavirus prišel tudi v tabor rdeče-belih. 

Po pisanju tamkajšnjih medijev naj bi bili namreč na korono pozitivni kar štirje Zvezdini nogometaši, Marko Gobeljić, Veljko Simić, Njegoš Petrović in Marko Konatar. Pozitiven je sicer tudi nekdanji kapetan Crvene zvezde Vujadin Savić, ki je bil na večnem derbiju med navijači rdeče-belih, po koncu tekme pa je skočil na igrišče in prisrčno objel svoje nekdanje soigralce. 

Pri Crveni zvezdi so odpovedali današnji popoldanski trening, zanimivo pa bo videti, kaj vse skupaj pomeni za jutrišnji spektakel na Marakani ob proslavi naslova državnega prvaka. Bo tekma sploh odigrana?