© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2020 09:37:13

ZVEZDNIŠKI STATUS! Za vse veljajo isti ukrepi med pandemijo koronavirusa, razen za - ZLATANA IBRAHIMOVIĆA!?!

Švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović je poseben primer, zanj veljajo drugačni ukrepi.

Član Milana se je v ponedeljek vrnil iz Švedske v Italijo, po protokolu bi moral 14 dni preživeti v karanteni - tako kot vsi drugi. V tem primeru bi se soigralcem v Milanellu lahko priključil šele 26. maja. Vendar Zlatan ni kot vsi drugi, pravzaprav nikoli ni bil. Tudi tokrat je dobil poseben status. Ker sta bila oba testa na covid-19, ki ju je opravil kar v vadbenem centru takoj po prihodu v državo, negativna, zanj velja krajša samoizolacija. Ko bodo opravili še analizo krvi, bo v primeru, če bo vse v redu, lahko takoj začel s skupinsko vadbo.

Zdaj na zeleno luč čaka v svojem stanovanju v Milanu. V svojem slogu se je z balkona oglasil sledilcem na družbenih omrežjih, sporočil jim je, da se je Bog vrnil v mesto in da jih vse opazuje.

Ibrahimović je do konca sezone kot posojeni nogometaš član Milana. Od januarja do začetka marca, ko je koronavirus prekinil tekmovanje, je dosegel štiri zadetke.

Zanimivo, takšnega statusa kot Ibrahimović nima niti Cristiano Ronaldo, ki se je že pred desetimi dnevi vrnil v Torino, vendar ga čakajo še štirje dnevi stroge karantene.