© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2020 08:50:35

RAZKRITA skrivnost novega stadiona REALA: To je prava revolucija, po novem bo možno ...

Stadion madridskega Reala bo deležen precejšnje prenove.

Dom madridskega Reala bo v naslednjih letih doživel precejšnjo prenovo. Dobil bo premično streho, ki bo lahko popolnoma prekrila objekt, dela pa v tem trenutku potekajo v pospešenem ritmu, kar je edina pozitivna stran pandemije koronavirusa. Športna prizorišča bodo še nekaj časa brez gledalcev, kar delavcem omogoča nemoteno delo na prizorišču, ki naj bi po prvotnih načrtih končno podobo dobil leta 2022.

Toda zunanja podoba ni edina novost, s katero se bo lahko pohvalil novi stadion Santiago Bernabeu, velika skrivnost se skriva v samem osrčju objekta. Precejšnjo spremembo bo doživela igralna površina, ki bo po novem premična. Upravljalci objekta jo bodo lahko po odigrani tekmi v nekaj minutah zložili in pospravili v notranjost, s tem pa pridobili ogromno. Stadion bo tako postal večnamenski objekt, gostil bo lahko številne druge športne in glasbene dogodke.

Real se bo lahko pohvalil z objektom, ki naj bi bil v uporabi kar 300 dni na leto, to pa je nadvse pomembno tudi z ekonomskega vidika, saj se bodo prihodki močno povečali.