© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.04.2020 16:16:21

BRUTALEN NAPAD na Zlatana Ibrahimovića! Ker je bil domišljav, mu je slačilnica obrnila hrbet

Reuters

Švedski nogometaš bosanskega rodu je bil v času igranja v Los Angelesu zvezda v pravem pomenu besede.

Ibrahimović je v dveh letih, ko je nosil dres Los Angeles Galaxyja, zapustil odličen vtis, v slačilnici pa vendarle ni bilo tako sijajno. Nedavno je že Joao Pedro razkril, da se je Šved rad bahal, da soigralcev ni tretiral sebi enake, zdaj pa je njegove besede potrdil še Emiliano Insua, češ da Ibrahimović v slačilnici ni bil priljubljen.

Argentinski branilec je sicer v Galaxy iz Stuttgarta prišel šele pred kratkim, ko je Ibrahimović že nosil dres Milana, vendar je javno povedal tisto, kar so mu zaupali novi soigralci.

"Povedali so mi, da ni bil ravno najboljši soigralec in da je zato tudi zapusil klub. Kot nogometaš je seveda zelo dober, do preostalih igralcev pa se ni obnašal lepo, bil je domišljav," je v pogovoru za argentinsko radijsko postajo dejal Insua. In dodal: "Osebno ga sicer ne poznam, ampak vem, da je čudaški. Ko sem prišel v Galaxy, so mi soigralci povedali nekaj zelo osebnih in občutljivih stvari. No, ne bi bilo prav, da te podrobnosti razkrijem pred celim svetom, saj človeka niti ne poznam, z njim se nikoli nisem družil."

Ibrahimović je v dresu LA Galaxyja v 56 nastopih dosegel 52 zadetkov. Predvsem pa je užival v slavi in v soju žarometov. Ni skoparil s komplimenti na svoj račun, zase je dejal, da je najboljši nogometaš, ki je kdajkoli zaigral v ligi MLS.