© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.04.2020 13:37:07

Zelo slabe novice za Elsnerja: Kot vse kaže, so se Francozi odločili in sprejeli dokončno odločitev!

Profimedia

V Franciji so pred nekaj dnevi sporočili, da je francosko prvenstvo bržkone končano, a so pustili malenkost priprta vrata.

Ali bo padel brez boja? Vse tako kaže. Francozi so pred dnevi sporočili, da bodo morali zaradi pandemije koronavirusa predčasno končati elitno ligo, a so pustili malenkost priprta vrata. Francoska ministrica je javnosti sporočila, da bodo preučili vse možnosti in dokončno odločitev sporočili danes, zdaj pa francoski mediji poročajo, da so odgovorni že sprejeli odločitev.

Francoska Ligue 1 se je po neuradnih podatkih končala 10 krogov pred koncem, obveljali pa naj bi trenutni rezultati. To pomeni, da je PSG zasluženo prvak, saj je imel na vrhu lestvice kar 12 točk prednosti pred Marseillom in celo tekmo manj, precej bolj razočarane pa so ekipe, ki so se borile za evropska tekmovanja in za obstanek med elito. Med slednje sodi tudi Ameins, ki ga je v letošnji sezoni vodil Luka Elsner. Na mizi naj bi bilo sicer nekaj različnih scenarijev, ki naj bi odločili o izpadu v drugo ligo in napredovanju med elito, a naj bi ekipi slovenskega stratega in zadnjeuvrščenemu Toulousu kazalo zelo slabo.