© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.04.2020 11:35:50

Donnarumma na RADARJU dveh VELIKANOV: OBA sta pripravila ZANIMIV NAČRT, v prednosti pa je ...

Profimedia

Čeprav je star šele 21 let, je Gianluigi Donnarumma že skoraj sedem let član Milana.

Tja je poleti 2013 za 250 tisoč evrov prišel iz Napolija, vmes pa se je že nekajkrat zelo glasno govorilo o tem, da bo rdeče-črne zapustil.


Ni se zgodilo, bi se pa lahko zdaj. Donnarummi po naslednji sezoni poteče pogodba, in čeprav ga v Milanu želijo zadržati, bi znali ostati brez njega.

Snubcev mu nikakor ne manjka, zelo vztrajna pa sta predvsem PSG in Chelsea. Zanimivo je, da imajo obojni v svojih vrstah dobrega vratarja, a z njima niso zadovoljni. Želijo boljšega in prepričani so, da bi bil čuvaj mreže Milana idealna rešitev za nastali položaj.

So se pa v obeh klubih tega projekta lotili na zelo podoben način, Parižani želijo v morebiten posel vključiti svojega Alphonsa Areolo, Londončani pa Kepo Arrizabalago, za katerega so pred dvema letoma plačali kar 80 milijonov evrov in z njim podpisali pogodbo do poletja 2025.

Težava je, ker bi v Milanu verjetno najraje videli, da bi za Donnarummo - če bi ga že prodali - iztržili čim več denarja, zato bi bila menjava za njih manj zanimiva. V tem primeru pa so zagotovo Parižani v prednosti pred Chelseajem.