© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.04.2020 10:16:30

To bi bil POSEL STOLETJA: K Barceloni eden NAJBOLJŠIH na svetu, v zameno za - DVA REZERVISTA!?

Profimedia

Bo Barceloni uspel posel stoletja?

Nobena skrivnost ni, da Barcelona išče novega napadalca za naslednjo sezono. Že zato, ker so na tem položaju precej tanki in tudi zato, ker Luis Suarez ni več najmlajši. V medijih se v zadnjih tednih ogromno govori o Lautaru Martinezu, vročem napadalcu Interja in argentinske reprezentance, ki naj bi bil prva Barcelonina tarča.

Trenutno eden najboljših napadalcev na svetu ima odkupno klavzulo v višini 111 milijonov evrov, ki pa je Barcelona ne želi plačati, temveč se želi z Interjem dogovoriti za zamenjavo. Pisalo se je, da naj bi Interju v zameno za Martineza ponudili kar Griezmanna, toda Milančani ne morejo zadovoljiti finančnih apetitov Francoza, ki pri Barci zasluži okrog 17 milijonov evrov letno, medtem ko Inter svojim največjim zvezdnikom ponuja do 10 milijonov evrov letne plače.

Potem se je govorilo o Arturu Vidalu, v kombinacijah naj bi bil tudi Ivan Rakitić, toda italijanski in španski mediji zdaj pišejo, da naj bi si Inter v zameno za Lautara Martineza zaželel desnega bočnega branilca Nelsona Semeda, ki pri Barci sploh ni standarden član začetne enajsterice in talentiranega osrednjega vezista Carlesa Aleno, ki v tej sezoni s statusom posojenega nogometaša igra za Betis. Dva rezervista - bolje rečeno dva nogometaša, ki sta v rotaciji, ki nista zacementirana v začetni enajsterici - za velikega zvezdnika? Barcelona najverjetneje ne bo dolgo razmišljala ...