© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2020 16:12:41

BUUUM, Juve pripravlja pravo BOMBO: TAKOLE bomo naredili!

Reuters

Kot vse kaže, so pri Juventusu odločeni, da poleti v svoje vrste zvabijo vrhunskega napadalca.

Pri stari dami iščejo igralca, ki bi se odlično dopolnjeval s Cristianom Ronaldom. In so ga tudi našli. Odgovorni pri italijanskem velikanu so prepričani, da je Harry Kane idealna rešitev za njihovo željo, zato bodo naredili vse, da ga tudi dobijo.

Kane je trenutno sicer poškodovan, bolje rečeno okreva po poškodbi mišice, s Tottenhamom pa ga pogodba veže še štiri leta, po kateri prejema 220 tisoč evrov tedensko. Toda težava je, da Londončani niso konkurenčni oziroma niso konkurenčni, kot bi si želel Kane. Z njimi bo težko prišel do kakšne odmevnejše lovorike in posledično mu je zanimiva selitev v katerega od velikih evropskih klubov.


Juventus pa ni edini, ki ga želi, podobno je tudi pri obeh klubih iz Manchestra in pri madridskem Realu. Pri Juventusu so tako naredili načrt, ki so ga razkrili pri Tuttosportu, in sicer so za Kana pripravljeni ponuditi 150 milijonov evrov. Prav tako pa črno-belim ne bi bil nikakršen problem v posel vključiti tudi katerega od svojih igralcev, pri čemer se največkrat omenja Paula Dybalo, ki je prejšnje poletje že bil v stiku s Tottenhamom (in Manchester Unitedom).