© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2020 14:57:21

PRETKANO! V Madridu imajo PEKLENSKI NAČRT, kako v svoje vrste zvabiti Kyliana Mbappeja

Profimedia

Enaindvajsetletni Francoz velja za najboljšega mladega nogometaša na svetu. Kot takšen je seveda tarča številnih najbogatejših klubov.

Tudi Real Madrid oziroma trener Zinedine Zidane želi Mbappeja, a ta za zdaj ostaja v Parizu, kjer je tudi rojen. Ko se bo odločil prestopiti, bo to skoraj gotovo rekordni prestop. Za zdaj ga Parižani ne spustijo iz svojih rok, v prihodnosti pa ... Madridčani se zavedajo, da v tem trenutku ne bo pomagala niti astronomska vsota denarja, zato so zamenjali taktiko.

Kot poroča španski športni časnik As, ima Real v rokavu peklenski načrt. V svojo nogometno šolo bo pripeljal Kylianovega mlajšega brata, 13-letnega Ethana, ki je nedavno zablestel na turnirju za mlade nogometaše. Skavti kraljevega kluba so njegovo ime takoj dvakrat podčrtali v beležnici, saj bi imel Real od njega dvojno korist. Ethan bo močna okrepitev v Realovi akademiji, obenem bo lahko v prihodnje magnet za svojega starejšega brata.

To je dolgoročna taktika Reala in obenem načrt, ki razkriva, kako močno si predsednik Florentino Perez prizadeva, da bi v svoje vrste zvabil Kyliana - za mnoge edinega pravega naslednika Lionela Messija in Cristiana Ronalda.

Mbappe je pri 21 letih dosegel že 78 zadetkov za PSG (v 106 nastopih). V dresu francoske reprezentance je zaigral na 34 tekmah in 13-krat meril v polno.