© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2020 12:45:58

Bi bil Guardiola trener Uniteda? Sledilo je zanikanje in UDRIHANJE po Realu: Raje bi se preselil ...

Bitka za angleško krono je bržkone izgubljena, Manchester Cityju ostane le še boj za Evropo.

Zaostanek Manchester Cityja za Liverpoolom je v angleškem prvenstvu gromozanski. Po 21 odigrani krogih ta znaša kar 14 točk, ob tem pa ne gre zanemariti dejstva, da ima Liverpool na svojem računu tekmo manj.

Cityju je sicer ostal boj za pokal FA in angleški ligaški pokal, zagotovo pa se bodo zdaj v klubu osredotočili na ligo prvakov, ki je Pep Guardiola s Cityjem še ni osvojil. To je zdaj naslednji cilj, pred tem pa so se pojavili namigi, da je vodstvo kluba izgubilo potrpljenje. Številni otoški mediji so že poročali, da se bo moral kontroverzni Španec posloviti, kar pa so v klubu že zanikali.

Vseeno je novinarja BBC-ja zanimalo, ali bi lahko prevzel vodenje Manchester Uniteda, ki mu v letošnji sezoni ne gre in ne gre po načrtih. Odgovor Guardiole je bil zelo jasen. "Nikakor. Tako kot nikoli ne bi mogel biti trener madridskega Reala. Tudi če bi bila to edina ponudba. V tem primeru bi se raje preselil na Maldive. No, ne ravno na Maldive, ampak nekam, kjer imajo veliko igrišč za golf," je dejal Španec.