© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 12:01:15

Zvezdniški nogometaš izvedel SLABO NOVICO in obstal kot VKOPAN: Podrobnosti ZALEDENIJO KRI v žilah!

Reuters

Postal je nova v vrsti zvezdniških žrtev.

Ko se je nekdanji član Barcelone in Arsenala Denis Suarez skupaj s svojim dekletom na novega leta dan po zabavi vrnil v klubski hotel, ga je tam čakalo obvestilo, ki si ga ne želi dobiti prav nihče. V zvedel je, da so v njegov dom v Barceloni vlomili nepridipravi in preiskali celotno stanovanje.

Lokalni mediji poročajo, da so vlomilci za sabo pustili pravo razdejanje, med drugim so vdrli tudi v nogometašev sef, toda mogoče je še najboljša novica, ki je obenem lahko tudi precej zastrašujoča, da so objekt zapustili praznih žepov. S sabo niso vzeli ničesar, za kar obstajata vsaj dva logična razloga. Prvi je, da niso našli ničesar zanimivega in vrednega, drugi pa, da so mogoče želeli nogometaša samo dobro prestrašiti.

Kakšen mesec pred tem so neposredno pred el clasicom vlomili v stanovanje Nelsona Semeda. Oktobra so bili aretirani nekateri člani albanske mafije, ki so v Madridu in njegovi okolici nepovabljeni 'obiskali' domovanja vsaj treh vrhunskih nogometašev. Njihova žrtev je bil Alvaro Morata. Tarča vlomilcev pa sta bila tudi Gerard Pique in Raphael Varane ...