© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2019 13:47:53

GROZLJIVKA na parkirišču! Nogometašu je v pretepu IZNAKAZIL obraz, ozadje pa ... (FOTO)

Slaven Belupo

Zgodilo se je pri belem dnevu, pravzaprav v poznem popoldnevu, v soseščini. Eden od udeležencev je huje poškodovan pristal v bolnišnici, dva sta jo odnesla z 'lažjimi' poškodbami. Vpleten tudi nogometaš.

Kraj dogajanja, ki je vznemiril celotno Hrvaško, je bila Koprivnica. V Ulici Antuna Nemčića sta nogometaš Slavena Belupa Muzafer Ejupi in njegov svak parkirala avtomobil, potem pa se je začelo. Kaj točno se je dogajalo v naslednjih minutah, ni natančno znano, kroži namreč več različnih zgodb. A v vsakem primeru naj bi se oba stepla z znanim podjetnikom, ki živi v stavbi, pred katero sta parkirala.

Vprašanje je, čigava zgodba je pravilna, bržčas je resnica nekje vmes. Nogometaš, sicer 31-letni makedonski Albanec in njegov svak trdita, da je 53-letni gospod, takoj ko sta stopila iz avtomobila, prihitel in s kovinsko palico napadel nogometaša, potem ga je svak 'obvladal' in mu med intervencijo prizadejal več poškodb.

Gospod trdi drugače, češ da ju je njegova žena prijazno opozorila, naj na tem mestu ne parkirata, saj pričakuje goste, vendar sta jo začela grdo žaliti, potem še njega, ko se je vmešal. Dejala sta mu, naj pride ven, če ima dovolj poguma. Ko je prišel, se je začel fizični obračun.

Na koncu je podjetnik pristal v bolnišnici, Ejupi in njegov svak pa v priporu. Policijska preiskava je v teku.

Ejupi konec tedna na tekmi z Osijekom kakopak ni bil v moštvu, fotografije, ki jih je objavil njegov klub Slaven Belupo, kažejo na resnost njegovih poškodb. Človek težko verjame, da do tako brutalnega obračunavanja pride zaradi - parkirnega mesta.

ejupi 1
sn