© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2019 10:35:57

V Milanu VRE: Obupani navijači NA NOGAH, se bo TO RES ZGODILO?!

Profimedia

Šesti krog italijanske serie A je prinesel novo razočaranje vsem privržencem Milana.

Rdeče-črni so na svojem igrišu z 1:3 izgubili s Fiorentino. Po tretji zaporedni ničli so na lestvici zdrsnili na 16. mesto, kakšno je vzdušje v in okoli kluba, pa odlično ponazarja reakcija najzvestejših navijačev, ki so že 20 minut pred koncem srečanja razočarani zapustili stadion.

milan twitter
twitter
Trener Marco Giampaolo je tik pred odpovedjo, danes pa je med navijači resnično završalo. Izvedeli so namreč, koga so odgovorni v klubu, med katerimi imata glavno besedo Paolo Maldini Zvonimir Boban, klicali, da bi prevzel vodenje ekipe. Glavni kandidat za vroči stolček je nihče drug kot Andrij Ševčenko, ki ga v Milanu naravnost obožujejo.

Ševčenko je trenutno selektor Ukrajine, s tamkajšnjo zvezo pa ima pogodbo sklenjeno do poletja naslednje leto. Prav to pa je velika težava za Milaneze, saj mu gre na tem delovnem mestu odlično. Ukrajinci so trenutno vodilna zasedba skupine B v kvalifikacijah za Euro 2020 in imajo veliko možnosti, da se uvrstijo na zaključni turnir. Pred drugouvrščeno Portugalsko, ki ima odigrano tekmo manj, imajo že pet točk naskoka.

Zato je težko verjeti, da bo Ševčenko kar tako zapustil trenutno službo. Italijanski mediji pa so razkrili, da imajo v Milanu še dva kandidata za novega trenerja. Eden je Gennaro Gattuso, ki je ekipo vodil od novembra 2017 do letošnjega maja, drugi pa Luciano Spalletti; nazadnje je med junijem 2017 in junijem letos sedel na klopi Interja.

sevcenko re
Reuters