© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2019 11:56:43

NAD VSEMI?! Bayern takole šokantno ZAGROZIL nemški reprezentanci, razlog za spor pa ON!

Bayern iz Münchna je zagrozil nemški reprezentanci z bojkotom.

Prah v nemški reprezentanci se še kar ni polegel. Boj za prvega vratarja nemške izbrane vrst še nikoli ni bil tako zelo vroč, Manuel Neuer si je v vseh teh letih priboril status, ki ga ne bo kar tako izgubil, to pa očitno nadvse moti rezervnega vratarja Nemčije Marc-Andreja ter Stegna. Slednji je prepričan, da bi bolje opravil svoje delo, kar je nenazadnje tudi jasno povedal in s tem dvignil nemalo prahu.

Zdaj pa se je v vso zgodbo vpletlo še vodstvo Bayerna, za katerega igra Neuer. Vratarja je podprl predsednik nemškega Uli Hoenes in zagrozil, da nogometaši Bayerna ne bodo več igrali za reprezentanco, če bo nemški selektor Joachim Löw v vratih Nemčije Neuerja zamenjal s ter Stegnom. 

To bi bil za Nemčijo vsekakor hud udarec, saj selektor Löw računa na igralce Bayerna, kot so Serge Gnabry, Niklas Sule in Joshua Kimmich, Hoenes pa se je za nemške medije odzval na besede ter Stegna, ki pravi, da bi moral biti prvi vratar Nemčije. "Gospoda ter Stegna postavite v kot in mu jasno pojasnite, da stvari tako ne funkcionirajo," je dejal predsednik Bayerna.