© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2019 09:03:04

Gradijo stadion za 35 MILIJONOV, za trenerja naj bi želeli SLOVENSKEGA SELEKTORJA, toda Kek je …

alesfevzer.com

Kdo je želel slovenskega selektorja za svojega trenerja?

Včeraj je Matjaž Kek presenetil marsikoga z izjavo za Novi list, da je pred tremi tedni prejel ponudbo neimenovanega kluba. Ta mu je nudil službo, ob tem pa bi Kek lahko še naprej vodil tudi reprezentanco Slovenije. Toda Keka ideja ni zanimala, saj pravi, da preprosto ne bi mogel sedeti na dveh stolčkih. Seveda se ob tem poraja vprašanje: kdo je želel Mariborčana? Kek imena kluba ni razkril, so nam pa viri iz Hrvaške prišepnili, da bi lahko šlo celo za – Osijek!

Osijek išče novega trenerja, v igri je bil tudi Simon Rožman, ki je potem prevzel Rijeko, toda še prej naj bi ambiciozno vodstvo kluba kontaktiralo kar Keka. V Osijeku naj bi ocenili, da je ideja izvedljiva, tudi zato, ker je med Mariborom in Osijekom slabih 400 kilometrov, kar bi Keku ves čas omogočalo takojšnjo vrnitev domov, če bi bilo to seveda potrebno. No, ideja, če je seveda sploh živela, tako ali tako nikdar ni zaživela, Kek je dal vsem jasno vedeti, da ga niti po naključju ne zanima nič drugega, kot zgolj in samo reprezentanca Slovenije.

Pri Osijeku, ki je sila ambiciozen in med drugim gradi povsem nov stadion za 12.000 gledalcev (skupna vrednost projekta je kar 35 milijonov evrov), so nato lovke usmerili tudi v Igorja Bišćana, a so dobili novo košarico.