© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.09.2019 13:15:17

ZRUŠIL BO REKORD! Juve bo za fanta plačal 150 milijonov evrov !?!

S tem prestopom bo presegel tudi Cristiana Ronalda, za katerega je stara dama Realu odštela 117 milijonov.

Juventus je v Italiji že tako ali tako razred zase, zdaj je osredotočen v Evropo, v ligo prvakov. To je cilj, za dosego katerega Torinčani gradijo super ekipo. Takšno, s katero se bodo zlahka udarili, ko jim bodo nasproti prišli največji, najbogatejši klubi stare celine.

Zdaj so se črno-beli zapičili v najbolj nadarjenega, v prihajajočo zvezdo, v mladega Angleža, ki bi ga želeli vsi velikani. Jadon Sancho je devetnajstletni krilni napadalec dortmundske Borussie, kamor je za leta 2017 za osem milijonov evrov prišel iz Manchestra Cityja. Slednji je storil hudo napako, da ga je izpustil iz rok, očitno vodilni v klubu niso znali oceniti njegove prave vrednosti.

Sancho je v nemškem moštvu hitro opozoril nase, eksplodiral in postal 'vroča roba' na trgu. Manchester United, Bayern in PSG so se že postavili v vrsto, Borussia pa ni popuščala in fantu znesek letnega zaslužka na pogodbi zvišala iz štirih na deset milijonov.

No, zdaj se je zelo konkretno v igro vključil Juventus, ki je pripravljen za Sancha plačati več, kot se je doslej omenjalo (med 100 in 120 milijoni). Mediji, tudi Don Balon, namreč razkrivajo, da bodo Italijani Borussii ponudili znesek, ki ga ta ne bo mogla zavrniti - 150 milijonov evrov. To bi bila največja odškodnina, ki bi jo Juventus plačal v svoji zgodovini. To je več tudi od 117 milijonov, ki ga je za Cristiana Ronalda plačal Realu.