© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.06.2019 21:06:06

Noro! MESSI takole DOMA proslavlja GOLE REALA in se norčuje iz PREOBRATA LIVERPOOLA proti Barci!

Profimedia

Gre za Matea Messija, Lionelovega mlajšega sina, ki je zbudil ogromno pozornosti.

Sloviti nogometaš Barcelone je že pred časom dejal, da medtem ko je njegov starejši sin Thiago izjemno priden fant, je mlajši Mateo navaden, kot se je izrazil Messi, kurbin sin. S tem je želel povedati, da je karakterno izjemno zahtevan, ves čas pripravljen na neumnosti in provokacije, to pa je sloviti Lionel potrdil tudi tokrat. "Ne boste verjeli, toda obstaja Messi, ki pri nas doma proslavljal zadetke Reala," je povedal v pogovoru za eno od argentinskih televizij pred Copo Americo.

Na začudenje novinarja je Messi nadaljeval: "Kadar doma gori televizija in je na njej tekma Reala, se pogosto zgodi, da Madridčani dosežejo zadetek, Thiago pa ob tem postane nervozen, ker pač navija za Barcelono. A ko Mateo to vidi, je do brata tako zloben, da začne goreče proslavljati ta zadetek Reala in enako počne tudi pri vseh naslednjih. Samo da ga jezi oziroma celo spravlja ob živce. Nič ne morem pomagati, mali je pač tak," se je smejal Messi. 

Opisal pa je tudi primer, ko se je mali Mateo zelo zlobno spravil na svojega očeta. "Igrali smo nogomet na domačem dvorišču in Mateo je povsem mirno dejal, da bo on Liverpool in da mi bo naredil to, kar mi je Liverpool naredil na Anfieldu. Zanj je to povsem normalno," je povedal Messi starejši, ki ima očitno v Messiju mlajšem pravega hudička.