© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.06.2019 19:13:14

PSG ponudil Buffonu NOVO POGODBO! Kar je naredil VELIKI GIGI, pa je osupnilo ČISTO VSE!

Reuters

Gianlugi Buffon je presenetil s svojo današnjo potezo.

Legendarni italijanski vratar je danes napisal pismo, v katerem je pojasnil, da je zavrnil ponudbo PSG-ja, pri katerem je zelo uspešno branil v tej sezoni in ki mu je ponudil novo pogodbo, s katero bi sodelovala še eno leto. Buffon je pojasnil, zakaj se je tako odločil, njegovo pismo pa odmeva tudi zaradi načina, na katerega je legendarni Gigi vse skupaj spisal in sporočil. Pri čemer pa ni pojasnil ali končuje kariero ali namerava zamenjati klub. 

Prevedeno pismo objavljamo v nadaljevanju, tako da lahko presodite sami. Če vprašate nas, je razvidno, da se vrača v Italijo, ni pa jasno, kam in v kakšni vlogi.  

Ernest Hemingway je napisal, da sta na svetu le dva kraja, kjer lahko živiš srečno: doma in v Parizu. Danes se ti dve možnosti zame pokrivata. Pariz bo na svoj način zame vedno tudi dom. Hvala mu za vse, kar sem lahko doživel tukaj. Hvala za sprejem, za skupno navdušenje in skupna razočaranja. Vsi smo si bili blizu. Sodelavci, soigralci, sopotniki. Pred 12 meseci sem prišel poln entuziazma, sprejelo me je neverjetno navdušenje navijačev. Ganili ste me. Še enkrat hvala iz vsega srca. Odhajam bogatejši in zadovoljen z izkušnjo, ki me je zagotovo izboljšala in s katero sem dodatno napredoval kot oseba. Danes se zame končuje ta avantura izven Italije. PSG mi je ponudil novo pogodbo, toda nisem je mogel sprejeti, pri čemer me je vodila želja pripraviti se na nova doživetja in nove poklicne izzive. Zahvaljujem se predsedniku Naserju, funkcionarjem in vsem soigralcem, ki so mi podarili veliko dni pozne mladosti. Želim vam vse najboljše v prepričanju, da boste še naprej skupaj pisali strani te pomembne zgodbe.