© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.06.2019 04:43:47

FANTASTIČNO! Navijač, ki se je v Ljubljani družil z Green Dragonsi, je našel NAJCENEJŠI NAČIN poti v Madrid

Armada navijačev Liverpoola in Tottenhama se je v zadnjih dneh selila iz Otoka v Madrid, trije med njimi pa so še posebej opozorili nase.

Predvsem avanturo si je zaželel navijač Liverpoola Simon Wilson, ob tem je razmišljal tudi o krčenju stroškov. Ko je po spletu iskal najugodnejšo letalsko karto do španske prestolnice, nižje od 900 evrov ni šlo. Turistične agencije in letalske družbe so finale lige prvakov seveda dobro izkoristile in nikakor niso želele zamuditi lepe priložnosti za zaslužek.

wilson


Simon pa je silno želel v Madrid, a tja je želel oditi z majhnimi stroški. Brskal je po alternativnih načinih potovanja in prišel na idejo - nakup poceni avtomobila. "Poklical sem brata Bena in ga vprašal, koliko bi me stal najcenejši avtomobil. Naposled je našel Škodo Favorit GLXI, ki je bila naprodaj za le 45 evrov. Takoj sem mu rekel, naj avtomobil kupi. Za zaskrbljenost bo še čas," je razlagal Simon, ki sicer objavlja videoposnetke na svojem kanalu na YouTubu. Lani jeseni je, zanimivo, v treh delih objavil tudi pustolovščino iz Ljubljane, kjer se je družil z navijaško skupino Green Dragons.

Tudi med potjo v Madrid objavlja videoposnetke, a kot pravi, razlog za to pustolovščino ni le YouTube. "Imel sem srečo, ker sem do vstopnice za finalno tekmo prišel v žrebu na osnovi svoje sezonske vstopnice. Potem sem si moral le še organizirati prevoz, a letalske karte so tako drage, da je to že kar smešno."

wilson 1


Simon je prepričan, da je nakup poceni avtomobila sijajna ideja, če na poti ne bo imel nepremostljivih težav. No, v avtomobilu ne bo sam, tako tudi morebitnih (in tudi verjetnih) težav ne bo reševal sam. Na sedež ob njem je sedel kar njegov brat Ben, pridružil pa se jima je še zvest spremljevalec njegovega kanala na YouTubu, sicer navijač Tottenhama.