© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2019 17:02:12

VELIKI ZVEZDNIK zapušča PSG, med TEMI ZVENEČIMI IMENI pa gre iskati njegovega naslednika

Edinson Cavani, Kylian Mbappe in Neymar
Edinson Cavani, Kylian Mbappe in Neymar
Reuters

Pri PSG-ju preživljajo izredno težko obdobje.

Na zadnjih šestih preizkušnjah so Parižani slavili zgolj enkrat, med drugim jim je po vodi splavala pokalna lovorika, in jasno je, da je stanje v klubu zelo napeto.

Zdaj pa iz Francije prihajajo informacije, da bo klub poleti skoraj zagotovo izpustil eden izmed njegovih navječjih zvezdnikov. Edinson Cavani ima pogodbo podpisano do poletja 2020, toda zelo verjetno bo že čez nekaj mesecev zapustil francosko prestolnico.

Odgovorni v klubu so se odločili, da 32-letnega Urugvajca prodajo in namesto njega pripeljejo novega in predvsem mlajšega napadalca. Trenutno še ni znano, kje bi Cavani utegnil nadaljevati kariero, zato pa je znan seznam igralcev, med katerimi bi lahko iskali njegovo zamenjavo.

Prvi na seznamu je nogometaš Interja Mauro Icardi, čigar prihodnost v milanskem klubu je precej negotova. Za Argentinca je zanimanje pokazal tudi Juventus. Drugi na seznamu je napadalec Eintrachta Luka Jović, za katerega se zanimata tako Real kot Barcelona, zato bi lahko poleti videli pravo vojno za podpis obeh nogometašev. V Parizu ničesar ne prepuščajo naključju, v igri imajo še dve imeni, ki so ju dodali na seznam možnih okrepitev, to sta član Manchester Uniteda Romelu Lukaku, ki ga snubi tudi Inter, in Lyonov Moussa Dembele.