© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2019 12:50:28

ČIŠČENJE NA OLD TRAFFORDU! Ole Gunnar Solskjaer napovedal prihod 250 igralcev

Reuters

Manchester United čaka na boljše čase. Navijači rdečih vragov nestrpno pogledujejo k naslednji sezoni, ki bi morala biti boljša.

Dva kroga pred koncem letošnje sezone ima Manchester United tri točke manj od četrtega Chelseaja. Do konca ga čakata še gostovanje pri Huddersfieldu in domače srečanje s Cardiffom. Potem se bo začelo veliko čiščenje in gradnja nove ekipe.

Veliko igralcev se povezuje s prihodom na Old Trafford, a trener Ole Gunnar Solskjaer miri duhove: "Jaz sem tisti, ki bo imel zadnjo besedo glede igralcev, ki naj bi odšli, in tistih, ki naj bi prišli." Tako je govoril na zadnji novinarski konferenci. In nadaljeval: "V klubu se o tem veliko pogovarjamo. Veseli me način, na katerega se stvari odvijajo. Pravzaprav bi morali pripeljati 250 igralcev, saj vsi vi pišete o igralcih, ki bi nas morali okrepiti. Upam, da bodo res prišli. Nikoli ne veste, kaj se bo zgodilo."

Potem je Norvežan zbranim novinarjem dejal, da bi bili zelo presenečeni, če bi vedeli, koliko agentov klubu ponuja svoje igralce. "Govorijo nam, da njihovi klienti želijo prestopiti v Manchester United. Potencial in veličina kluba sta seveda mamljiva. Vsi se zavedajo, da se bodo vrnili stari dobri časi."

Manchester United je v tej sezoni, potem ko je najprej izločil visokoleteči PSG, v četrtfinalu lige prvakov izgubil z Barcelono. V domačem prvenstvu je trenutno na 6. mestu, a ima le še teoretične možnosti, da bi se uvrstil v najmočnejše klubsko tekmovanje v Evropi. V pokalu FA je izpadel v četrtfinalu, v ligaškem pokalu pa že v šestnajstini finala.