© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2019 11:25:24

LJUBOSUMNI MOURINHO Z VSEMI TOPOVI NAD KLOPPA: "Takšno službo bi imel tudi jaz"

Reuters

Jose Mourinho z ostrimi kritikami na račun lika in dela Jürgena Kloppa.

Jose Mourinho je vse od slovesa z Old Trafforda brez službe. Časa ima na pretek, pa si ga krajša tudi s komentiranjem tekem. In komentiranjem dela kolegov. Tokrat sta bila na tapeti Jürgen Klopp in Pep Guardiola.

"Jürgen je v klubu že tri leta in pol, še vedno ni osvojil ničesar, a ima še vedno podporo ter pogoje, da nadaljuje z delom," je razlagal med prvim polčasom sredine tekme, ki jo je kot strokovni komentator spremljal v studiu beIN Sports.

Seveda se je Portugalec obregnil tudi ob starega prijatelja Pepa Guardiolo. "Rad bi šel v klub, kjer bi lahko počel to, kar počneta Klopp in Pep Guardiola. Samo poglejte prvo postavo Liverpoola. Koliko igralcev je v njej iz obdobja pred Kloppom? In kaj je storil Guardiola, ko je bil nezadovoljen s svojimi branilci? Še isto poletje je pripeljal nove štiri po svojem okusu. Ali pa ko je kupil Claudia Brava in ni bil zadovoljen z njegovimi predstavami? Za naslednjo sezono je kupil Edersona," pravi Mourinho, ki je imel po lastnih besedah na Old Traffordu precej bolj zvezane roke oziroma omejena sredstva, kar se nakupov okrepitev tiče.