© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2019 07:25:38

Neponovljivi, nezemeljski LIONEL MESSI in njegova MOJSTROVINA iz vseh zornih kotov (video)

Reuters

Lionel Messi je v sredo zvečer znova čaral in spisal novo sijajno poglavje v knjigi o najboljšem nogometašu 21. stoletja.

Pridevnikov in superlativov je že zdavnaj zmanjkalo. Povedano in zapisano je bilo že vse, a o Lionleu Messiju povedano in zapisano vse ne bo nikoli. Ko misliš, da si videl že vse, pride nova tekma, nov dan, nova čarovnija. Liverpool se je na Camp Nou spustil v odprt boj in morda bi si v katalonski prestolnici odškrnil vrata velikega finala, če na nasprotni strani ne bi bilo moža po imenu Lionel Messi. Ko je Barcelona najbolj trpela, je na sceno kot že ničkolikokrat stopil Argentinec. Za svoj 600. zadetek v karieri nam/vam je pripravil nekaj posebnega. Messi je pobral pajčevino iz kota Liverpoolovih vrat, Alisson Becker je bil nemočen, številni pa so v nejeveri zmajevali z glavami. Še najboljši komentar je bil tudi najbolj enostaven. Messi. Kratko in jedrnato.  


Sicer pa kaj bi govorili, video pove več kot tisoč besed. Video, ki je vreden ogleda. Večkratnega. Na »repeat«. Uživajte.