© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2019 08:26:44

KAOS V SLAČILNICI REALA: Neverjetni prizori v slačilnici Reala po blamaži z Ajaxom

Reuters

V slačilnici Reala že dolgo ni harmonije, toda zdaj se je vanjo vselila anarhija.

Razpad sistema, kaos, anarhija, kakor vam je ljubše. Po sramoti proti Ajaxu, drugače jo ne moremo imenovati, se je v domačo slačilnico na Santiago Bernabeu spustil sam predsednik kluba Florentino Perez. Ni skoparil s kritikami na račun igralcev, med drugim jim je očital pomanjkanje volje in predanosti. Po pisanju časopisa AS naj bi večkrat uporabil besedo "sramota".

In ravno sredi tega predavanja, je v slačilnico vstopil Sergio Ramos, ki je povratni dvoboj z nizozemsko ekipo izpustil. V zaključku prve tekme je namreč namerno izsilil rumeni karton, da bi se "očistil" pred nadaljevanjem tekmovanja. Tudi on namreč niti v najhujših sanjah ni verjel, da bi se lahko zgodil preobrat.

Kakorkoli že, Ramos se je postavil v bran soigralcem, prst krivde za neslaven konec Realove evropske dominacije pa uperil prav v Pereza. Ramos naj bi po pričevanju očividcev kričal na Pereza, da je on kriv in da je s svojim slabim načrtovanjem ter poslovanjem uničil klub. Seveda je to letelo predvsem na prodajo Cristiana Ronalda, za katerega Real ni pripeljal adekvatne zamenjave.

"Izplačaj me, odhajam" naj bi Ramos zabrusil šefu in nadaljeval z očitki. "Vse sem dal za ta klub in ta grb, celo zate," je kapetan pred celotno ekipo vpil na šokiranega Pereza. V nekih drugih časih bi bila Ramosova zgodba na Santiago Bernabeu tam in v tistem trenutku končana, toda številni dvomijo, da bo Perez res nagnal vročekrvnega branilca. Razlog seveda tiči v pogodbi, ki traja vse do leta 2021. Če bi prišlo do predčasne prekinitve sodelovanja, bi moral Real Ramosu izplačati kar 25 milijonov evrov.

Perez bo bržkone raje požrl ponos in ta denar namenil za okrepitve. Prepotrebne okrepitve.

In zato niti najmanj ne čudi, da so že dan ali dva kasneje iz Madrida prišle informacije, da sta predsednik in kapetan zakopala bojno sekiro.