© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2019 12:42:21

DRAMA V TURČIJI! Nogometaš je imel ŽILETKO V ROKI in z njo napadel igralce iz nasprotnega moštva (FOTO + VIDEO)

Zgodilo se je na tekmi 3. turške lige ta konec tedna. Policija je dobila dokazni material in zdaj preiskuje dogodek.

V Diyarbakirju, v samooklicani prestolnici Kurdistana, sta se pomerila Amed in Sakaryaspor - kluba, ki že imata zgodovino ekscesov na medsebojnih tekmah. Tokrat so stvari vendarle šle predaleč, domači nogometaš je namreč - tako trdijo v gostujočem taboru - na igrišče prikorakal s hladnim orožjem v roki.

Obtožen je 33-letni Mansur Calar, ki je pred rokovanjem pred začetkom tekme v rokah držal oster predmet. To je mogoče videti na videoposnetku, domnevno je imel žiletko. Ko je šel mimo Ferhata Yazgana, nogometaša Sakaryasporja, je proti njemu zamahnil, zatem pa naj bi napadel še tri nogometaše gostujoče ekipe.

turcija ziletka


Yazgan je svoje poškodbe pokazal na družbenih omrežjih, obenem je pozval turško zvezo, da opravi svoje delo. Ves dokazni material je dobila tudi policija, ki preiskuje dogodek.

V taboru Ameda vse obtožbe zanikajo, češ da so nesmiselne in brez dokazov, saj Calar ni imel v roki hladnega orožja. Na drugi strani je ta klub objavil videoposnetek, na katerem se vidi, kako navijači Sakaryasporja pred prejšnjo tekmo napadejo slačilnico Ameda. Nihče od igralcev v tem napadu ni bil poškodovan, je pa trener Sertac Kucukbayrak prejel udarec.